Kompanije

Nikola Ćurčić novi direktor Tetra Pak fabrike u Gornjem Milanovcu

Autor: Hana Stevović

22. septembar 2022, 12:28

Nikola Ćurčić novi direktor Tetra Pak fabrike u Gornjem Milanovcu

Tetra Pak

Hana Stevović

Za novog direktora Tetra Pak fabrike u Gornjem Milanovcu, koja proizvodi rešenja za obradu i pakovanje hrane, izabran je Nikola Ćurčić.

Ćurčić je na mestu direktora fabrike zamenio Jovana Gligorijevića, koji će svoju karijeru nastaviti u kompaniji kao World Class Manufacturing & Engineering direktor za region Evrope, Bliskog istoka i Afrike, saopšteno je danas.

Čurčić je ranije radio u kompaniji na pozicijama proizvodnog inženjera, procesnog inženjera za laminiranje i menadžera proizvodnje. On je u istom periodu predvodio i tim koji čine predstavnici Tetra Pak fabrika u Evropi i centralnoj Aziji, koji se bavi fokusiranim unapređenjem proizvodnog procesa, odnosno povećanjem efikasnosti opreme i smanjenjem škarta (Focused improvement pillar).

Bloomberg

"Kao i do sada, želimo da budemo snažan oslonac kompaniji, sa fokusom na bezbednost hrane i održivost, kroz poštovanje našeg obećanja da - štitimo što je dobro", izjavio je Ćurčić.

Pre nego što se pridružio kompaniji Tetra Pak, Ćurčić je radio na pozicijama direktora proizvodnje u lokalnim kompanijama "Toplota" i "Ivaterm". Diplomirao je termotehniku na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Pad akcija Tesle je izuzetak na tržištu
Berze

Pad akcija Tesle je izuzetak na tržištu

Akcije Tesle pale su zbog toga što kompanije nije uspela da dostavi sve automobile koje je planirala da pošalje kupcima, rekla je Emily Graffeo, novinarka Bloomberg Newsa.

pre 8 sati

Autor: Vesna Damjanić

Sve vesti iz rubrike Biznis

Biznis

sve vesti iz rubrike Biznis