Kompanije

M&I Systems Group u novom tehnološkom NS Office Parku

Izvor: Promo

15. septembar 2022, 12:16

M&I Systems Group u novom tehnološkom NS Office Parku

M&I System Group Promo

M&I Systems Group, lider u oblasti digitalne transformacije, konsaltinga i razvoja sa više od 300 zaposlenih u pet zemalja, juče je svečano otvorio vrata svog novog poslovnog sedišta. Zgrada se nalazi u okviru kompleksa od preko 50 hektara zelenih površina i poslovnih objekata, u nekadašnjem Novkabel industrijskom centru gde su se proizvodili prvi personalni računari u regionu.

 

Tokom protekle decenije M&I Systems Group se brzo razvijao, a svoje sadašnje poslovanje će konsolidovati u novoj zgradi od 12 spratova. Ovaj novi poslovni centar nastoji da okupi kolege i partnere u udobnom i inspirativnom okruženju koje je koncipirano u skladu sa visokim ekološkim standardima. Objekat ispunjava standarde nulte emisije ugljenika i maksimalne energetske efikasnosti.

Ovo predstavlja sledeći korak u kulturi kompanije da doprinosi lokalnoj ekonomiji, dajući novi izgled ovom istorijskom delu Novog Sada.

M&I System Group Promo
 

Predsednik Grupe Vladan Balaban, istakao je: „Želimo da proslavimo ovaj trenutak koji naglašava snažnu vezu sa našim timom, saradnicima, partnerima i klijentima sa kojima delimo iste vrednosti već tri decenije.

U našem novom poslovnom sedištu, fokusirali smo se na zajedništvo i komfor kojom odišu kancelarije, kao i prostorije za sastanke, odmor i rekreaciju, a naš galerijski prostor daće impuls kulturi i umetnosti, kao i celokupnom razvoju lokalne zajednice. Ovaj tehnološki centar predstavlja doprinos Novom Sadu kao destinaciji za globalno poslovanje.“

M&I System Group Promo
 

Sa željom da sudeluje u razvoju zajednice, M&I Systems Group će u novom sedištu redovno održavati edukacije u oblastima kao što su najnoviji programski jezici, razvojne filozofije, kao i tržišta kapitala i finansija.

Generalni direktor Grupe, Nikola Balaban, izjavio je: „Srbija je prepoznata po visoko kvalifikovanom IT kadru, i radujemo se saradnji naših stručnjaka sa globalnim klijentima u sferama kao što su veštačka inteligencija, robotika, blockchain i analiza podataka. Otvaranjem našeg poslovnog centra želimo da pružimo podsticaj mladim ljudima kada je u pitanju profesionalno usavršavanje u IT industriji koja se neprestano razvija.“

Farid Naib, član savetodavnog odbora Grupe, izjavio je: „Nova zgrada M&I Systems Group odražava njihovu posvećenost regionu i cilju da budu igrač na globalnom tržištu. Oni dosledno isporučuju kvalitetne rezultate svojim klijentima, i stvorili su odlično radno okruženje, kao i prilike za svoje zaposlene.”

M&I System Group Promo
 
Pad akcija Tesle je izuzetak na tržištu
Berze

Pad akcija Tesle je izuzetak na tržištu

Akcije Tesle pale su zbog toga što kompanije nije uspela da dostavi sve automobile koje je planirala da pošalje kupcima, rekla je Emily Graffeo, novinarka Bloomberg Newsa.

pre 9 sati

Autor: Vesna Damjanić

Sve vesti iz rubrike Biznis

Biznis

sve vesti iz rubrike Biznis